Beschrijving

Ben je op zoek naar een HOEKWONING met GROTE zonnige tuin en de mogelijkheid om op eigen erf te parkeren? Dan is dit je kans! Deze ruime woning kenmerkt zich door veel lichtinval en VIER ruime kamers. Kortom, een ideale gezinswoning die naar eigen smaak gemoderniseerd kan worden tot jouw droomwoning! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder naar de foto's en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging. 

Bel of mail voor een afspraak. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.

Indeling

Begane grond:
De woning ligt in een brede straat met voldoende parkeergelegenheid én de mogelijkheid om maar liefst 3 auto's te parkeren op eigen terrein. De woningentree met toegang tot de hal. De hal is voorzien van de meterkast en de toiletruimte. 

De lichte woonkamer is voorzien van een bergkast, de trapopgang met een tweede bergkast en de toegang tot de keuken. De keuken is eenvoudig ingericht en is voorzien van een vaatwasmachine, oven, magnetron en koel- vriescombinatie. Hier is ook de opstelling van de wasmachine en een deur naar de achtertuin. 

De tuin:
Via de keuken bereik je de grote achtertuin welke is gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van een vrijstaande stenen berging. Vanuit de achtertuin heb je toegang tot de zij- tuin waar ook op eigen terrein geparkeerd kan worden. 

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers én een vergrote badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafel en closet. 

Tweede verdieping:
Overloop met de Cv-installatie, een deur naar de bergruimte en toegang tot de vierde kamer. De vierde slaapkamers is voorzien van een dakraam. 

Bijzonderheden: 
-Ruime woning
-Vier kamers
-Parkeren op eigen terrein mogelijk
-Grote voor- zij- en achtertuin
-Oplevering in overleg, kan spoedig

Afmetingen:
Woonkamer circa 529 cm x 301 cm en circa 348 cm x 275 cm
Keuken circa 296 cm x 299 cm
Slaapkamer 1 circa 423 cm x 300 cm
Slaapkamer 2 circa 407 cm x 300 cm
Slaapkamer 3 circa 285 cm x 274 cm
Slaapkamer 4 circa 526 cm x 300 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken