Beschrijving

**LET OP** In verband met de vele reacties hebben wij inmiddels een bezichtigingsstop bij deze woning. Helaas kunnen wij dus geen bezichtiging meer inplannen.

ENERGIEZUINIG! Wil je wonen in een verrassend grote, gemoderniseerde woning, in een rustige straat? Deze ruime, energiezuinige en gasloze woning is helemaal klaar voor de toekomst! De woning is onder andere volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas, zonnepanelen, een lucht-warmtepomp en een zonneboiler. Tel daarbij op de VIJF grote slaapkamers, twee dakkapellen op de zolderverdieping én een heerlijk grote tuin en je hebt je droomwoning gevonden! Kom snel kijken wat deze mooie woning allemaal te bieden heeft! 

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Indeling

Begane grond: 
Woningentree met toegang tot de hal. Vanuit de centrale hal heb je toegang tot het toilet, de garderobe, de trapopgang, de woonkamer en aansluitend de keuken. 

De ruime woonkamer is door de grote raampartijen heerlijk licht. De muren zijn glad afgewerkt en er ligt een mooie vloer van keramische tegels met vloerverwarming. 

De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een vrijstaande vaatwasser, een inductie kookplaat, een afzuigschouw en een hete lucht oven. 

Achtertuin:
Via de keukendeur is er toegang tot de ruime achtertuin met hout-beton schuttingen en een achterom. Achter in de tuin is een grote stenen schuur.

Eerste etage: 
Overloop met toegang tot vier ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een staand toilet, een wastafel en een handdoekradiator. 

Tweede etage: 
Eén van de highlights van deze woning is de verbouwde zolderverdieping (2016), alwaar een prachtige slaapkamer met inloopdouche en wastafelmeubel gerealiseerd is. De twee dakkapellen zorgen voor extra licht en ruimte. Daarnaast is hier een ruime voorzolder met de opstelling voor de wasmachine en droger en de opstelling voor de zonneboiler en warmtepomp.

Bijzonderheden: 
- Volledig gasloos
- Grote woning 
- Grotendeels gemoderniseerd 
- Kunststof kozijnen
- Zonnepanelen
- Warmtepomp
- Zonneboiler
- Oplevering naar verwachting 15 november 2021

Afmetingen: 
Woonkamer/keuken circa 40m2
Slaapkamer 1 circa 12m2 
Slaapkamer 2 circa 12 m2 
Slaapkamer 3 circa 9 m2 
Slaapkamer 4 circa 6m2 
Zolder/slaapkamer circa 27 m2
 
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken