Beschrijving

TURN KEY! Wonen in een prachtige woning in de mooie wijk Rhoon Portland? Dan is deze verrassend ruime woning met uitbouw, VIJF slaapkamers, een luxe keuken, een luxe badkamer en een hoogwaardige afwerking misschien wel iets voor jou! 

Benieuwd naar deze woning? Kijk snel naar de foto’s om een goede indruk te krijgen van deze woning!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Indeling

Begane grond:
De verzorgde woning ligt aan een brede straat. Woningentree met toegang tot de ruime hal. Bij binnenkomst valt direct het hoge plafond op wat een heerlijk gevoel van ruimte geeft. De hal geeft toegang tot de garderobe, het toilet, de trapopgang, de meterkast en de woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een neutrale plavuizen vloer met vloerverwarming (2019) en een strakke wandafwerking. 

De woonkamer is heerlijk groot en bereik je via een prachtige “Taatsdeur”. De moderne elektrische haard is een echte eye-catcher en geeft een prettige warmte af. 

De luxe keuken (2018) in u-opstelling ligt aan de voorzijde van de woning en biedt naast lekker veel werkruimte de volgende inbouwapparatuur; een combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, quooker, inductie kookplaat en afzuigschouw. 

Achtertuin:
Via de kunststof schuifpui is de  ruime achtertuin de bereiken waar het lekker genieten is van het buitenleven. De tuin is mooi aangelegd en heeft diverse terrassen, mooie schuttingen, een schuur en een achterom.  

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer.

De luxe badkamer (2017)is voorzien van een ruime inloopdouche, een wastafel, designradiator en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gerealiseerd. Tevens is hier in een aparte ruimte de opstelling voor de CV installatie, de mechanische ventilatie en de wasmachine/droger.

Via een vlizotrap is de handige bergzolder te bereiken.

Bijzonderheden: 
-Ruime voor- en achtertuin
-Grote woonkamer met uitbouw
-Vijf slaapkamers
-Luxe keuken 2018
-Luxe badkamer 2017
-Zonder klussen te betrekken
-Hoogwaardige afwerking
-Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer/keuken circa 40 m2
Slaapkamer 1 circa 536 cm x 293 cm
Slaapkamer 2 circa 293 cm x 336 cm
Slaapkamer 3 circa 210 cm x 370 cm
Slaapkamer 4 circa 400 cm x 307 cm
Slaapkamer 5 circa 248 cm x 372 cm 
Bergzolder circa 360 cm x 510 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken