Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met een moderne keuken, een luxe badkamer, vier slaapkamers en een heerlijk ruime achtertuin op het zonnige zuiden? Dan is deze woning misschien wel iets voor u! De woning heeft een rustige ligging aan een "pleintje" met diverse voorzieningen op loopafstand. Kijk snel verder wat deze mooie woning u nog meer te bieden heeft. 

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week beschikbaar voor bezichtigingen.

Indeling

Voortuin:
De ruime voortuin is goed onderhouden, netjes betegeld en gelegen op het noorden. De voortuin geeft toegang tot de woningentree.

Begane grond:
Woningentree met toegang tot de hal, welke toegang geeft aan de meterkast, de garderobe, het toilet, de trapopgang, de trapkast en uiteraard de woonkamer.
De ruime woonkamer geeft toegang tot de open keuken en de achtertuin. De wanden op de begane grond zijn voorzien van spachtelputz en zijn netjes afgewerkt in een lichte kleurstelling. De luxe en moderne keuken is eveneens afgewerkt in een lichte kleurstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur met onder andere een koel/vriescombinatie, een oven, een magnetron, een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. 
Het toilet is voorzien van een hangend toilet en een wastafel. Het toilet is geheel betegeld en netjes afgewerkt in een lichte en moderne kleurstelling. 

Achtertuin:
De achtertuin heeft een heerlijke ligging op het zuiden en is met recht ruim te noemen. De achtertuin heeft een afmeting van bijna 12 meter diep en 6 meter breed. De achtertuin is tevens voorzien van een stenen berging en een “achterom”.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. 
De overloop en de slaapkamers zien voorzien van een nette laminaatvloer. De overloop en de muren in het trapgat zijn voorzien van spachtelputz en zijn afgewerkt in een lichte kleurstelling.
De luxe en mooie badkamer is afgewerkt in dezelfde kleurstelling als het toilet op de begane grond. De badkamer is voorzien van een ruim ligbad, een inloopdouche, een hangend toilet, een wastafelmeubel en een designradiator.  

Tweede verdieping: 
Overloop met toegang tot een ruime slaapkamer en de technische ruimte. De wanden op de overloop, de technische ruimte en het trapgat zijn voorzien van spachtelputz en deze zijn afgewerkt in een lichte kleurstelling.  De technische ruimte is voorzien van de opstelplaats van de CV-installatie, de wasmachine en de droger. 

Bijzonderheden:
-Luxe keuken
-Vier ruime slaapkamers
-Luxe badkamer
-Ruime achtertuin op het zuiden voorzien van elektrisch zonnescherm. 
-Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer circa  800 cm x  375 cm
Slaapkamer 1 circa 375 cm x 380 cm
Slaapkamer 2 circa 405 cm x 300 cm
Slaapkamer 3 circa 290 cm x 300 cm
Slaapkamer 4 circa 295/375 cm x 615 cm


Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken