Beschrijving

Een plaatje! Dit frisse appartement op de begane grond is op zoek naar nieuwe bewoners! Het appartement is mooi afgewerkt en door de hoekligging heb je extra veel lichtinval. Met de fijne tuin, drie slaapkamers en een luxe loftdeur in de lichte woonkamer voel je je snel thuis! De bijzondere ligging in de groene wijk Schiekamp, met park, speelplaats en winkelcentrum ‘t Plateau in de buurt maakt het geheel compleet! Nieuwsgierig? Dat begrijpen wij! Kijk dus snel verder naar de foto's en maak een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Indeling

Voortuin: 
Via de voortuin bereik je de woningentree. 
 
Entree en keuken: 
Woningentree met toegang naar de voorhal en moderne keuken met koel/vriescombinatie, inductieplaat, vaatwasser en oven. Open deel in de keuken met aansluitingen voor wasmachine en droger.  Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Hal: 
Meterkast, toilet, douche met meubel, toegang tot slaapkamer 1 en slaapkamer 2.  De slaapkamers zijn voorzien van handige inbouwkasten en slimme radiatorknoppen (Tado). 

Woonkamer: 
De woonkamer is lekker licht en heeft een prettig uitzicht op de tuin en het achterliggende groen. Tevens is hier de inbouwkast met cv-ketel (2020) en via de barndoor bereik je slaapkamer 3. De royale slaapkamer geeft toegang tot het balkon met aansluitend de tuin waar het heerlijk genieten is van het buitenleven.

Berging: 
Buiten de woning toegang tot de berging. 

Bijzonderheden: 
-Ligging op de begane grond
-Bijna overal kunststofkozijnen 
-Dubbel glas 
-Cv-ketel 2020
-Uitzicht op Hartelpark 
-Bijdrage VVE €113,58 per maand
-Oplevering in overleg, naar verwachting eind december 2022

Kenmerken