Beschrijving

Wat een verrassend leuke dubbele benedenwoning is dit! Dit ruime appartement heeft twee verdiepingen en een recent aangelegde achtertuin met een vrije ligging. Daarnaast heeft deze woning drie ruime slaapkamers en een sfeervolle woonkamer. Nieuwsgierig? Bekijk de foto's om een goede indruk te krijgen van deze complete woning. 

Bel of mail voor een afspraak. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Indeling

Begane grond: 
De ruime en netjes onderhouden voortuin geeft toegang tot de woning en de vrijstaande stenen berging. Woningentree met toegang tot de hal met bergkast waarin de opstelling van de CV ketel is,  het toilet, de meterkast en de woonkamer. 

De verrassend ruime woonkamer geeft toegang tot de half open keuken en de achtertuin. 

De woonkamer is voorzien van een grijze plavuizenvloer met vloerverwarming, welke is doorgelegd in de hal. De wanden zijn voorzien van stucwerk en spachtelputz. Het plafond is strak gestuuct.

De keuken in U-opstelling ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.
 
De achtertuin is te bereiken via de woonkamer en heeft een mooie ligging op het zonnige zuidoosten. De achtertuin is in 2020 opnieuw aangelegd en heeft een vrije ligging vanwege het achterliggende park. 

1ste etage: 
Een ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De wanden zijn gestuuct en er ligt een mooie laminaatvloer.

De badkamer is voorzien een douchecabine, toilet, designradiator en een wastafelmeubel. Daarnaast is hier de opstelling voor de wasmachine.


Bijzonderheden: 
- 2 Verdiepingen 
- 3 Slaapkamers 
- Nieuw aangelegde achtertuin op het zuidoosten met vrije ligging 
- VVE € 93,87 per maand 
- Oplevering vanaf half augustus 2021

Afmetingen: 
Woonkamer is circa 560 cm x 515 cm 
Slaapkamer 1 is circa 290 cm x 350 cm 
Slaapkamer 2 is circa 290 cm x 483 cm 
Slaapkamer 3 is circa 375 cm x 219 cm 


Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie

Kenmerken