Beschrijving

Unieke kans! Ben je op zoek naar een ruime HOEKwoning met mogelijkheid tot badkamer en slaapkamer op de BEGANE grond én een ruime verdieping met twee slaapkamers? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze speciale woning met grote oprit en carport waar je twee auto’s kunt parkeren? Dat begrijpen wij! Maak dus snel een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar.

Indeling

Begane grond: 
Via de ruime oprit met carport bereik je de woningentree en de toegang tot de berging. De hal geeft toegang tot de inpandige berging, de huidige werkkamer, het toilet, de trapopgang en de woonkamer. 

De woonkamer is heerlijk ruim en heeft een prettige connectie met de open keuken. Via de keuken is er een open verbinding met de huidige werkkamer, welke naar wens kan worden gebruikt als slaapkamer of eetkamer. 

De keuken is voorzien van diverse apparatuur met veel kastruimte en heeft een prettige connectie met de woonkamer. 

De opstelling voor de wasmachine en droger is op de begane grond in de berging geplaatst. Indien gewenst kan een gedeelte van de berging worden gebruikt voor het realiseren van een badkamer op de begane grond.

Achtertuin:
In de gezellige tuin is het heerlijk genieten van het buitenleven. De tuin is tevens voorzien van een achterom. 

Eerste etage: 
Overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers met een hoge nok wat het gevoel van ruimte extra benadrukt en een royale badkamer welke is voorzien van een ruime inloopdouche, hangend toilet en wastafelmeubel.

Kenmerken:
-Levensloop bestendig wonen
- Mogelijkheid voor slaapkamer en badkamer op de begane grond
- Oprit met carport
- Cv-ketel 2020
- Schilderwerk begane grond 2021
- Oplevering eind maart 2022

Afmetingen: 
Eetkamer met keuken circa 41 m2 
Werkkamer circa 14 m2
Slaapkamer 1 circa 20 m2 
Slaapkamer 2 circa 10 2m 

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken