Omschrijving

Open Huis op zaterdag 19 oktober 2019 van 14:30 uur tot 15:30 uur!

Starters opgelet! Ben je op zoek naar een TURN-KEY appartement met een prachtige afwerking? Wij bieden dit 3-kamer appartement, voorzien van luxe keuken, luxe  badkamer, ruime woonkamer en twee balkons aan. Het appartement ligt aan de rand van de nieuw te bouwen wijk “Stella Nova” en op een steenworp afstand van het, winkelcentrum Sterrenhof. 

Bel of mail voor een afspraak. Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!

Indeling

Begane grond: 
Entree tot het nette afgesloten portiek met het bellentableau, de brievenbussen, de toegang naar de bergingen en de trapopgang naar de verschillende woonniveaus. 

Derde verdieping: 
Via de trapopgang kom je op de overloop met toegang tot het appartement en de meterkast. Entree met toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot twee slaapkamers waarvan één met balkon, de keuken, de badkamer, het toilet en de woonkamer met balkon. Het hele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer, spachtel putz wanden en gestuukte plafonds. 

De woonkamer is lekker ruim en licht en heeft toegang tot één van de balkons.

Via de moderne keuken met inbouwapparatuur zoals een combi-oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, 4-pits gasfornuis en afzuigschouw heb je toegang tot de nieuwe badkamer met inloopdouche en wastafel meubel. In de keuken is tevens de opstelling voor de wasmachine en de opstelling voor de CV-ketel.

Bijzonderheden:
-Geheel gemoderniseerd in 2015
-Twee balkons 
-VvE-bijdrage circa € 180,- euro per maand 
-Ruime berging van 9 (!) m2 in onderbouw 
-Nieuwe badkamer/keuken/toilet
-Oplevering in overleg 


Afmetingen: 
Woonkamer is circa 910 cm x 370 cm 
Slaapkamer 1 is circa 240 cm x 500 cm 
Slaapkamer 2 is circa 295 cm x 305 cm 
Balkon 1 is circa 130 cm x 360 cm 
Balkon 2 is circa 125 cm x 295 cm

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken