Jouw huis verkopen, dat doen wij!

365 wonen is alle dagen van de week en van het jaar bereikbaar en beschikbaar.  

U krijgt te maken met geschoolde makelaars en ondersteunend personeel, welke continue bijgeschoold worden. Wij spelen continue in op veranderingen in de huizenmarkt en/of op wijzigingen in praktische en juridische aspecten. 

De maatschappij is de afgelopen decennia veranderd. Steeds meer werken mensen in het weekend en/of ’s avonds, waardoor vrije momenten verschuiven. 365 wonen biedt u alle dagen van de week van ’s ochtends tot ’s avonds de gelegenheid om een woning te bezichtigen. Dat is niet alleen prettig voor u als klant, maar ook voor een potentiële koper. Wij zijn van mening dat gelegenheid tot kopen doet kopen.

Als u dat wenst, dan komen wij voor afspraken, intakes, besprekingen en dergelijke naar u toe. Op deze manier kunt u op uw gemak en zonder dat u de deur uit hoeft een afspraak maken. Dit geeft ons ook gelijk de gelegenheid om een indruk op te doen van uw woning en wooneisen.

Wij hanteren een concurrerende courtage, waarbij u achteraf geen verrassingen staan te wachten. Zowel u als wij hebben er baat bij dat u weet waar u op kunt rekenen, zodat u tevreden bent en blijft. Uw tevredenheid is onze reclame en bestaansrecht.

Bij ons bent u een naam en geen nummer. Als u ons het vertrouwen van uw opdracht geeft, dan zorgen wij voor een zorgeloze afloop. Wij zijn van mening dat wij ons dienen te verdiepen in u als persoon om tot een goed eindproduct te komen. Om dit te realiseren is een persoonlijke aanpak de enige manier. Dat is onze way of living! 

Ik wil meer weten