Jouw huis verkopen, dat doen wij!

Wil jij je huis verkopen? 365 Wonen helpt je, alle dagen in de week. Dat doen wij op de persoonlijke manier waar wij om bekend staan. Elk huis is uniek en elke aanvraag verdient hetzelfde enthousiasme. We gaan in deze spannende tijd naast je staan, zodat het verkopen van je huis zonder zorgen verloopt. Met kennis van de regionale markt zorgen we ervoor dat je het maximale uit de verkoop van je woning haalt. Zonder gedoe, want we staan altijd voor je klaar. Ook ’s avonds en in het weekend.

Bij de verkoop van een huis word je van a tot z begeleid. We komen vrijblijvend bij je langs om kennis te maken. Tijdens dit eerste gesprek bekijken we de woning, bespreken we jouw wensen, geven wij een advies over de verkoopprijs en leggen wij uit hoe het verkooptraject eruit zal komen te zien.

Wij hanteren een concurrerende courtage, waarbij je achteraf geen verrassingen staan te wachten. Wij zijn altijd beschikbaar voor advies en geven tips over het rondkrijgen van de financiering of het kiezen van een betrouwbare inspecteur. Ook na de koop of verkoop staan we voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Vraag gerust een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen