Taxaties

Een huis kopen of verkopen doe je met de deskundige blik van een taxateur. 365-Wonen is een vertrouwd en erkend taxateur. 365 wonen is ingeschreven in het SCVM en heeft een Register Makelaar Taxateur ter beschikking, die continu actief is op het gebied van taxaties van particulier onroerend goed. Is de vraagprijs voor het droomhuis dat je wilt kopen wel reëel? Is de prijs die je voor je eigen huis wenst te ontvangen marktconform?

Voor de waardebepaling van jouw woning is één factor in het bijzonder belangrijk: de locatie. De ligging ten opzichte van faciliteiten als winkels, scholen en andere veelgebruikte voorzieningen. Ook de wijk is van grote invloed op de woningwaarde. Om die reden is het prettig dat de taxateur goed op de hoogte is van de lokale markt en weet voor welke bedragen vergelijkbare huizen in jouw buurt zijn verkocht.

Onze betrouwbare taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers. Heb je vragen omtrent een taxatie of wil je een taxatie door ons laten uitvoeren, neem dat gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil meer weten