Aankopen

Bij het aankopen van een woning komt heel veel kijken. Voor jou is dit onbekend terrein, maar voor 365 wonen is dit een dagelijkse bezigheid. Naast praktische en juridische aspecten komt er als koper ook een emotioneel aspect kijken. Jouw aankoopmakelaar staat vanuit zijn beroep en opdracht meer aan de rationele kant qua benadering van voor en nadelen bij een woning.

Daarnaast onderzoeken en wijzen wij je op risico’s op bouwkundig gebied, eigendomsbeperkingen en andere zaken. Tevens hebben wij veel mogelijkheden om onderzoek te doen naar een reële prijs van een woning, hebben wij meer zicht en kennis op dit gebied en kunnen wij vanuit een betere onderhandelingspositie het eventuele biedingenproces in gaan. We ontzorgen je door je het gehele aankoopproces te adviseren, te begeleiden en actief mee te denken over een strategie en over afwegingen met betrekking tot jouw wensen.

Het 365 wonen stappenplan:

  • Als je een woning op het oog hebt, gaat 365 wonen met je mee om de woning te bezichtigen.
  • Wij nemen de woning tot in detail met je door en bespreken de voor- en nadelen ten opzichte van jouw wensen.
  • Wij adviseren je na onderzoek over de waarde van de woning, bouwkundige staat, de juridische aspecten en de eventuele aankoopstrategie.
  • Wij controleren bij een eventuele aankoop de contracten op juistheid en adviseren je bij problemen.
  • Wij zijn van A-Z jouw aanspreekpunt, dus van eerste bezichtiging tot levering heb je geen zorgen!
  • Wij verrichten samen met de verkopende partij een laatste inspectie vóór de overdracht bij de notaris.

Ik wil meer weten