Woning verkopen

Van Nissewaard, Albrandswaard tot aan Schiedam, zijn wij jouw persoonlijke makelaar. Met kennis van de regionale markt verkoopt 365 wonen jouw woning zo snel en gunstig mogelijk.

Lees meer

Woning kopen

Op zoek naar jouw droomhuis? Met een aankoopmakelaar in de arm voorkom je juridische verrassingen en koop je jouw woning tegen de meest gunstige voorwaarden.

Lees meer

Taxatie

Een huis (ver)kopen kan niet zonder de deskundige blik van een taxateur. Wij zijn erkend en deskundig taxateur. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.

Neem contact met ons op

365 Wonen makelaardij

Wil jij je huis verkopen? 365 Wonen helpt je, alle dagen in de week. Dat doen wij op de persoonlijke manier waar wij om bekend staan. Wij begeleiden het traject vanaf het eerste gesprek tot aan de levering bij de notaris. Bij ons geen vaste kantoortijden of moeizame communicatie. We zijn alle dagen van de week voor jou bereikbaar, met als doel om jouw woning zo goed en snel mogelijk te verkopen.

365 Wonen makelaardij is een vertrouwd kantoor, met jarenlange ervaring. Ook na de koop of verkoop staat ons personeel voor je klaar om vragen te beantwoorden. We zijn er bijzonder trots op dat onze hoge kwaliteit in dienstverlening en verkoopresultaten, ervoor hebben gezorgd dat onze klanten ons waarderen met een 9,5 op Funda.

Kom meer over ons te weten

 

365 Wonen makelaardij

Aankoopbegeleiding

Op zoek naar jouw droomhuis?

Bij het aankopen van een woning komt heel veel kijken. Je koopt niet iedere dag een huis en we leven in een tijd waarin je vaak snel moet beslissen. Naast praktische en juridische aspecten komt er bij het kopen van je droomhuis ook een emotioneel aspect kijken. Hierdoor ben je geneigd om bepaalde punten over het hoofd te zien. Dan is het prettig om een aankoopmakelaar aan je zijde te hebben die de woning zakelijk waardeert. Zo kun jij zorgeloos wegdromen bij die luxe badkamer of fijne woonkeuken, terwijl wij je belangen behartigen.

Maak een afspraak Meer informatie

Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding door 365 Wonen makelaardij!

Wil jij je huis verkopen? 365 Wonen helpt je, alle dagen in de week. Dat doen wij op de persoonlijke manier waar wij om bekend staan. Elk huis is uniek en elke aanvraag verdient hetzelfde enthousiasme. We gaan in deze spannende tijd naast je staan, zodat het verkopen van je huis zorgeloos is. Met kennis van de regionale markt zorgen we ervoor dat je het maximale uit de verkoop van je woning haalt. Zonder gedoe, want we staan altijd voor je klaar. Ook ’s avonds en in het weekend. Vraag gerust een gratis waardebepaling aan.

Maak een afspraak Meer informatie

Hier zijn wij trots op!

"Wij raden 365 wonen zeker aan! Fijne begeleiding al vanaf het eerste gesprek. Goed bereikbaar via Whatsapp, hadden vele vragen tussendoor en kregen altijd snel antwoord, overdag maar ook savonds en in het weekend. Ons huis ook super snel verkocht."

logo Funda
Gemiddelde cijfer 9,6 Op basis van 47 beoordelingen Bekijk alle Funda beoordelingen
20 woningen verkocht afgelopen 30 dagen
93 woningen in verkoop